peRmata penyeRi.. =)

Wednesday, 28 September 2011

Cik Bambam ! Saya Nak Ole-Ole !

Assalamualaikumu warahmatullah hiwabarakatuh..


Meh la follow aku join GA ni.. ^_^v

Syarat dia simple je pn.. Letak je header yang kat atas tu sebagai banner GA ha da..huhu ..

 Korang nk follow Cik Bambam nye blog ke tidak 2 terpulang la..(tapi batter follow la kot hehe ^ ^)

 lagi satu korang kena la selalu update dia nye entry coz nak tau sape pemenang ea tak..huhu  =.="

Menurut cakap Cik Bambam jugak, korang tak yah la rerajin nak tag-tag kat member, dia tak suruh pun..hehe tapi kalau just nak bagi tau/ajak tu takpe la kan.. lagi meriah haha (^.~)

Ha lagi satu ni penting!! jangan pulak lupa tinggalkan link korang nye entry tu ea.. letak je dalam ruangan komen kat bawah entry tu..haha ok ada paham?? 

Nak tau banyak tekan ---> Sini!!!

p/s: kpd korang2 yang join aku ucapkan GOOD LUCK hehe  ^_^v

1 comment:

Copyright © 2011 tulip keRdil. All Rights Reserved.