peRmata penyeRi.. =)

Wednesday, 20 July 2011

Something new..^ ^

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh..


Ha da lama aku dk usha bnda alah ni.. aku tengok pun da ramai jugak blogger yang buat. cam best pulak ah.. tu yang membuatkan aku pun nak buat jugak..haha 

benda ni da lama da sebenarnya tapi aku baru tegerak hati nak buat hehe..kebetulan ni hari rabu & class pulak cancel so sempat la aku luangkan masa kat sini jap..huhuhu 

ni pic for  #WW yang first haha..

#1..


p/s:  Wordless Wednesday #WW.. aku tak rajin nak explain apa dia benda alah ni sebab aku rasa sume pun da tau kan..hehe..kepada sesiapa yang kurang tau korang pandai2 la ea..huhu




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2011 tulip keRdil. All Rights Reserved.