peRmata penyeRi.. =)

Tuesday, 12 July 2011

semesta baru..azam baru..

A’uzubillahi minasy syaithonir rojiim..

Bismillah hirrahmanirrahim..

                                    welcome back for study..             

Xjangka dah 2 tahun lebih da rupanye aku kat bumi Beranang ni (tempat aku belaja lorh hehe).. sedar tak sedar aku da sem 5 da huhu..cepat je rase mase berlalu..masih terbayang-bayang lagi kat kotak fikiran ni saat aku baru mendaftar dulu.huhuu..

aku sebenarnya baru je mendaftar masuk untuk menempuh sem 5 yg amat mncabar..haha.. saje je aku luangkan masa kat sini sekejap. yelah awal2 sem ni xde la busy mana pun, so dapat la lepak kat sini jap,hee..sebab nanti kalo da busy maybe da xsempat aku nak update/ post entry2 baru..huuuu

aku punye result sem lepas erm ok la walaupun agak turun sikit.hehe..Alhamdulillah syukur sangat kepada ALLAH S.W.T. , terima kasih sangat aku nak ucapkan kepada lecturer2 aku yang da banyak mengajar, membimbing aku selama ni.. kepada kawan2 aku,terima kasih jugak coz banyak tolong..(thanks ea korang.huhu) tak lupe jugak kat parents aku yang banyak bagi support..(terima kasih ma., abah..)

xde ape pun aku nak cakap kat sini..cuma nak wish GOOD LUCK kat kawan2 or sape2 la yang baru masuk study, yang da lama study, yang baru abis cuti or ape2 lah..semoga suksess n hepy2 selalu..semoga hari esok lagi bagus dari hari ni.hihi..

chaiyok!! faithing!!!..hehe daaa..



p/s: kepada korang2 yang tak tau Beranang 2 kat mana, cari lah sendiri kat peta malaysia ni,,xpun nak senang cari kat peta selangor..xpun nak lagi senang korang google je la..hahaha..

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2011 tulip keRdil. All Rights Reserved.