peRmata penyeRi.. =)

Thursday, 21 July 2011

keliRu..

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh.. :)

Aku baru je balik dari mid valley..penat pun baru je beransur pegi hehe.. aku kat situ takde la nak shopping ke apa cume ada hal jumpa akak aku jap tadi..huhu (perlu ke mention??haha suka hati la kan hee)..

masa aku dalam train on the way nak pegi tadi, asik je aku duk perhati gelagat hamba Allah yang ada kat situ..yelah tengah bosan sorang2,takde kawan nak bekongsi cerita ke apa..lagi pun dalam train tu lengang je, orang tak ramai la katakan..pada masa aku tengah asik duk tengok gelagat yang bermacam ni, tiba-tiba lalu la brader ni masuk dalam train yang sama (entah sape mana la aku nak kenal) aku takde la teruja nak tengok dia pun, lah brader ni takde la hensem mana pun biase2 je standard brader2 melayu lain gak(hehe sory ye)  cume yang buat aku pandang je dia sampai dia duduk tu sebab baju yang dia pakai...haha (dia pkai jersey The Blues der..hehe)..

sampai kat stesen mid tu aku pun klua la, kan da sampai hehe.. tengah aku duk bejalan tu aku teserempak ramai gak la bebudak (remaja kot) yang pakai jersey Malaysia..yang tak tahan tu ada jugak ntah la agak2 aku foreigner..negro la kot sebab kulit dia gelap huu,dia pun turut sama pakai jersey Malaysia yang warna kuning tu..huhu bangga kejap.hee...

hmm aku jadi pelik tiba2..bukan apa sebab ramai gak la hamba Allah yang aku jumpa pakai jersey malaysia..yang Chelsea nye tak yah cakap la memang ramai..pikir punya pikir, aku baru teringat ari ni 21 julai rupanya..hahaha patut la..

Chelsea is always my favorite team..^ ^

eh apa kaitan ntah ngan tajuk kat atas tu haha..(ada kaitan ke??haha apa2 lah..hee)
sebenarnya aku keliru nak sokong team mana..tu yang tajuk dia jadi 'keliru' tu hehe..yelah mana tak nya..malaysia kan tanah tumpah darah ku..haha..Chelsea pulak memang team favourite aku dari dulu lagi..hehe.. 

ahh malas aku nak semakkan kepala nak pikir..tapi sure2 nye lah Chelsea akan menang. ye tak,haha..cumanya nak tau samada menang tipis or menang bergaya hehe.. 
da ahh..k daaa..salam..(tak perasan da panjang..huhu)

p/s: aku takde la keliru mana pun sebenarnya..saje je tu hehe..
aku tau korang pun dah tau team mana akan menang kan..cuma harapan la buat malaysia ye tak..
GOOD LUCK !!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2011 tulip keRdil. All Rights Reserved.